0
Passie voor muziek
0

Buffet Crampon RC Bb+A klarinet (occasion)

Buffet Crampon RC Bb+A klarinet (occasion)

2,350.00

Buffet Crampon RC set van professionele Bb en A klarinet (occasion). Gereviseerd. In originele koffer. Zeer goede staat.

Wordt alleen als set verkocht.

Sinds 1825 heeft Buffet ontwikkeld rond de erkenning van de vervaardiging van zijn instrument. De waarborg van zodanige kwaliteit is de charme van een speler hart en zoals alle producten worden gemaakt in Frankrijk of Duitsland workshops deze kwaliteit is voortdurend betrouwbaar. Alle werknemers start als leerlingen om alles te leren moeten ze van zeer bekwame ambachtslieden, echter de belangrijkste vaardigheden zijn toewijding, passie en geduld. Sedert hun geboorte is bijna elke Buffet instrument continu getest en ontwikkeld. Luisteren naar de behoeften van haar spelers, heeft Buffet de instrumenten om te gaan met de periode aangepast.

De RC-klarinet

Deze klarinet is ontwikkeld in 1975 door Robert Carree, wiens initialen worden doorgevoerd in het bereik van de klarinetten. Het belangrijkste kenmerk van dit instrument is de gerichte en pure Toon, gemaakt door de zorgvuldig geselecteerde lichaam voor Afrikaanse zwartwood. Dit geeft de performer vrijheid van meningsuiting en flexibiliteit.

Grenadilla hout lichaam

In tegenstelling tot andere modellen biedt de RC een lichaam African zwartwood (ook bekend als Grenadilla). Het voordeel van dit hout lichaam is de ongekende Toon, die wordt begunstigd door alle professionele muzikanten en is al tientallen jaren de professionele keuze van hout.

Sleutels en mechanismen

De klarinet Buffet RC heeft een eenvoudig ontwerp met de standaard 17 toetsen en 6 ringen. Alle brillen is verzilverd, die langdurige en ergonomische - waardoor gebruiksgemak spelen voor bezige beroeps. Dit gecombineerd met een verstelbare duimsteun, maakt de RC erg leuk om te spelen. Alle Toon gaten zijn ondergraven en gecombineerd met leer en cork pads, het creëren van een zegel met betere intonatie en tonaal karakter.

Aanbevolen professionele klarinet

Het Buffet-klarinet-bereik wordt geleverd met een schat aan kennis en ervaring van een aantal van de beste ambachtslieden in de wereld. In Markneukirchen in Duitsland gemaakt, zorgt deze klarinet voor vele jaren probleemloos afspelen via het gemak dienst te handhaven.

Add To Cart