0
Passie voor muziek
0

Trombone BACH Stradivarius 42 met kwartventiel Occasion

Trombone BACH Stradivarius 42 met kwartventiel Occasion

1,495.00

Occasion Trombone BACH Stradivarius type 42 met kwartventiel in ZEER GOEDE STAAT.

serie nr. 80402

Recent onderhoud door onze reparateur: Instrument ontkalkt en gereinigd, cylinder gedemonteerd, schoongemaakt en afgesteld.

Alle instrumenten in de Bach Stradivarius series zijn met de hand gemaakt in Amerika, waardoor de hoogste standaard van techniek gegarandeerd is. De hooggekwalificeerde vakmensen gebruiken nog steeds de originele ontwerpen uit de jaren twintig van de vorige eeuw. De Bach 42 heeft een .547" grote boring die typisch is voor de meeste premium symfonische trombones. Dit komt omdat het een grote en rijke klank produceert die ideaal is voor orkestrale of solo-optredens. De 8-1/2" eendelige, met de hand gehamerde yellow koperen klok op de 42 bepaalt al generaties lang de orkestrale tromboneklank en projecteert de klank naar de achterkant van een concertzaal van elke omvang.

Premium Messing

Bach gebruikt voor de bouw van de Stradivarius trombones alleen de beste materialen. Het yellow koper in de klok en de buitenste plaat zorgt voor een goede balans tussen de verschillende speelparameters, waardoor het de meest gebruikte en meest bespeelde legering ter wereld is. De 42 heeft een chroom vergulde nikkelzilveren binnenplaat die een helder en krachtig geluid geeft aan de uitvoerder. Nikkelzilver wordt voor veel premium trombone platen gebruikt omdat het steviger is en een grotere corrosiebestendigheid heeft dan standaard messing. Als de 42 eenmaal gebouwd is, wordt er een blanke lacquer laag aangebracht om ervoor te zorgen dat het instrument er langer nieuwer blijft uitzien.

De Stradivarius Series

De Stradivarius series van instrumenten zijn de premium symfonische modellen die oorspronkelijk door Vincent Bach in het begin van de jaren twintig van de vorige eeuw werden ontworpen en vervaardigd. Alle modellen in het Stradivarius assortiment zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om ervoor te zorgen dat alleen de best mogelijke instrumenten worden geproduceerd. De naam "Stradivarius" is afkomstig van de eerste trompetten die Vincent Bach zelf maakte. Muzikanten noemden zijn oorspronkelijke trompetten een "Stradivarius"-klank, die later de naam Stradivarius inspireerde.

Over Bach

Bach maakt al sinds 1924 trompetten en wordt gezien als een van de beste trompetfabrikanten ter wereld. Muzikanten noemden Bach-trompetten vaak een echte "Stradivarius"-klank, verwijzend naar de wereldberoemde snaarinstrumenten. In 1928 besloot Bach hun expertise in te zetten voor de productie van trombones en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd die vergelijkbaar is met die van hun trompetten.

  • Inclusief Bach 6 1/2 A mondstuk en koffer.

Add To Cart