0
Passie voor muziek
0

Electro Voice RE 20 75th anniversary edition

Electro Voice RE 20 75th anniversary edition

595.00

Algemeen

Deze Electro Voice RE 20 lijkt zo weggelopen uit een Russische energiecentrale, maar is niets minder dan één van de meest gerenommeerde allround microfoons ter wereld. Het is een dynamische microfoon van het moving-coil type met een cardioïde richtingskarakteristiek. U vindt deze microfoon terug in elke radio- en tv- en geluidsstudio vanwege zijn vlakke respons over een breed frequentiegebied en zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Toepassing

Deze RE 20 is werkelijk voor alles te gebruiken. Vocalen, elektrische basgitaar, kickdrum, gitaarversterkers, snaredrums, toms, blazers en ga zo maar door. Wanneer u de RE 20 gebruikt voor vocalen dan resulteert dat in een 'in-your-face' geluid. Door de interne shockmount en popfilter en het vrijwel ontbreken van het proximity effect, levert deze microfoon zelfs bij zangers en zangeressen zonder microfoontechniek een bevredigend resultaat. Hij presteert in de meeste gevallen beter dan condensatormicrofoons uit deze prijsklasse, maar voor bekkens en akoestische gitaren is wellicht een condensatormicrofoon de betere keuze vanwege het moving-coil systeem van deze RE 20.

Vergevingsgezind

Deze microfoon is de meest vergevingsgezinde microfoon ter wereld. U hoeft geen uren te spenderen aan de juiste plaatsing van deze microfoon. De cardioïde capsule negeert het geluid het allerbeste aan de achterzijde, maar de richtingskarakteristiek is zo consistent dat de frequentierespons vrijwel onafhankelijk is van de hoek waar de geluidsbron zich bevindt. Er is bijna geen sprake van kleuring indien de optimale hoek niet wordt aangehouden. Kortom: neerzetten en opnemen. De Electro Voice klassieker is uitgerust met een geïntegreerde popfilter waardoor zangers dicht op de microfoon kunnen zingen zonder last te krijgen van P- en B-klanken. Deze RE 20 is daardoor ook goed te gebruiken in ruimtes met een slechte akoestiek. De RE 20 pikt het allemaal en op overtuigende wijze.

Specificaties

Productkenmerken

Aan/uit schakelaarNee

Gevoeligheid microfoon (dBV/PA)-56

Gewicht microfoon500-749 gram

Impedantie microfoon150-199 Ohm

Maximale SPL140 dB - 149 dB

Maximum frequentie 18 - 18.9 kHz

Minimum frequentie 40 - 49 Hz

Richtingskarakteristiekcardioide

Add To Cart