0
Passie voor muziek
0

BOSS RC-1

BOSS RC-1

99.00

Het RC-1 Loop Station van Boss is het meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke Loop Station tot nu toe. Deze looper in stompbox-formaat laat u gemakkelijk loops opnemen die u inspeelt op bijvoorbeeld uw gitaar of basgitaar. Zo creëert u in een 'voetomdraai' creatieve loops en backingtracks waarover u zelf kunt soleren. Ook het afspelen, overdubben, het wissen en het ongedaan maken hiervan zijn met behulp van een druk op het pedaal te realiseren. Uw opgenomen loop wordt bewaard in het interne geheugen, zelfs als het pedaal wordt uitgeschakeld. Door het gebruiksgemak van deze Boss RC-1 is hij zeer geschikt voor de prijsbewuste en beginnende loopers.

Aan de bovenzijde van deze RC-1 zit een felgekleurde LED-indicator . Via deze indicator kunt u snel de status van uw loopproces aflezen. Dit Loop Station van Boss heeft een maximale opnametijd van 12 minuten in stereo. Hiermee is het mogelijk om een uitgebreide loopsessie op te nemen. Met behulp van de stereo 6.35 mm jackingangen kunt u een gitaar, microfoon of toetseninstrument aansluiten. Ook aan de uitgangszijde is de RC-1 voorzien van stereo 6.35mm jackaansluitingen. Dit maakt het makkelijk om het uitgangssignaal in een stereo effect-processor te sturen voor extra effectmogelijkheden.

Voor de voeding van dit Loop Station bestaat de keuze uit een 9V batterij of voeding door middel van de optionele voedingsadapter. Hierdoor is dit pedaal flexibel in te zetten, zelfs op straat tijdens uw glorieuze straat-act. De Boss RC-1 heeft een aansluiting waarop u een extern voetpedaal kunt aansluiten. Hiermee kunt u meerdere functies met uw voeten bedienen en wint dit Loop Station aan functionaliteit.

  • Let op: een stroomadapter wordt niet meegeleverd.

Add To Cart